Massage i Skive og omegn

Nordlys klassisk massage

Massagen er en balancerende helkropsmassage, der går dybt men samtidig er det behageligt. I behandlingen arbejdes der med triggerpunkter og bindevævsmassage. Der tages hensyn til specielle problematiske områder, så som ondt i skulder, hovedpine, nakke og andre ømme muskler. 

Afspændingsmassage

Afspændingsmassagen får muskler til at slappe af og beroliger sindet. Massagen er med lange rolige strøg, hvor du kan give slip på stress og mærke din krop. En beroligende og blid massage. Eksempelvis ved sportsskader, spændings hovedpine, ondt i ryggen eller andre ømme muskler.

Breuss massage

Breuss-massage er en blid og skånsom rygmassage, der kan nydes af alle. Denne unikke massageform er designet til at strække rygsøjlen og kan bruges til at afhjælpe en bred vifte af energetiske, fysiske og psykiske problemer. 

Tibetansk nakke refleksterapi

Behandlingen er effektiv ved nakkespændinger samt muskler og ledsmerter i hele kroppen. Anvendes også ved symptomer som Gigt fantomsmerter, højt blodtryk, hovedpine, mavesår og søvnløshed. Denne behandling kan kombineres med ansigtsmassage. 

Klang massage

Er du på jagt efter afslapning og velvære? Prøv en klangmassage med mig. Med brugen af klangskåle tilbyder jeg en unik og dybdegående massageoplevelse, der lindrer spændinger og giver øjeblikkelig ro. Lydene og vibrationerne fra klangskålene skaber en terapeutisk harmoni, der hjælper dig med at opnå den indre balance og afslapning, du søger. 

Gekko Wellness - Massage i Skive og omegn
Book tid hos Gekko Wellness

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om massage behandling i Skive og omegn, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.